-Asennamme kiviä ympäri Suomen. Kokemuksesta tiedämme, ettei kaikille haudoille saa laittaa kaiken kokoisia kiviä. Siksi tarkistamme jo suunnitteluvaiheessa hautausmaan ylläpitäjän määräykset ja haemme puolestasi tarvittavat luvat.

-Kiven toimitusaika riippuu sen vaatimasta työmäärästä. Tyypillisesti se on 2-3 kuukautta. Galleriassa on nähtävänä valikoima valmiita kiviä, jotka voidaan viimeistellä nopeammalla aikataululla.

-Prosessi käynnistyy tapaamisella suunnittelijan kanssa. Kuuntelemme toiveesi ja esitämme mahdollisia toteutustapoja. Tämä ei aiheuta sinulle kustannuksia eikä velvoitteita. Galleriassa näet värit luonnossa ja voit itse kokeilla kiviin sopivia koristeita ja lyhtyjä.

-Kauniskivet valmistuvat usean eri käsityöammattilaisen yhteistyönä, suunnittelijan jatkuvassa valvonnassa. Kivitöitämme tekee alihankintana viisi kiviveistämöä Suomessa ja kolme Saksassa. Taidevalimoita on käytössämme neljä. Tämän lisäksi käytämme tarpeen mukaan lasimuotoilijaa, tiffanytaiteilijaa tms. ammattilaista. Hitsaajaakin välillä tarvitaan.

-Kiven restaurointia kannattaa harkita, jos kyseessä on kokonsa tai muotonsa puolesta erityinen kivi, tai jos siihen liittyy tunnesyitä. Usein restaurointi on kalliimpaa kuin uuden kiven hankkiminen.

-Jos haudalla ennen ollut kivi korvataan uudella, poisvienti tehdään asennuksen yhteydessä. Kierrätämme mahdollisuuksien mukaan myös kivimateraalia. Tarkempia tietoja puhelimitse.

 

Yhteystiedot

2010 Kauniskivi Oy